Alla foton här är privata och tillhör mig. Är det så att du blivit fotad och visad här av mig men inte vill det så hör av dig till mig på carina@laholm.com så tar jag naturligtvis bort det. Är det så att du kanske vill ha fotot så hör av dig på samma adress.

lördag 21 april 2012

Limousin

Denna snyggingen flyttade hem till oss i början på veckan eftersom den andra som var från 70-talet sa upp sig.

Vi köper 1/8 dels oxe som är grov styckad sen fixar vi själv till bitarna som vi vill ha det.

Hasse tyckte att denna var en lagom grillbit och han tyckte att det räcker med en åt gången.

Allt förpackas i påsar och sen märks dom med gröna små fina lappar.

Köttmästaren ser till så att det blir ordentligt malt.

Inga konstigheter i detta köttet och ingen ommärkning av förpackningarna :-)

Och gott som tusan!
Helt klart värt jobbet att göra det själv.

1 kommentar:

  1. Snygga Maskinen får jobba hårt första dagarna . Bra så ma vet om det funkar. Gott med fina köttet i Frysen.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.